Nieuwsbrief Nr 30 online

In deze Nieuwsbrief leest u wat er de laatste tijd in Huize Agnes is voorgevallen. Zoals de nominatie van penningmeester Caroline van der Riet voor de jaarlijkse Vrijwilligers Trofee en het verlangen van bewoonster Nadia naar een kerstboompje. Wij wensen u alle goeds voor het nieuwe jaar!

Komen & gaan
De afgelopen maanden zijn er twee vrouwen vertrokken uit Huize Agnes. Een Eritrese moeder met kind ging naar het azc om te bevallen van een dochter. Inmiddels heeft het hele gezin een verblijfsvergunning. En andere vrouw, uit Congo, is met onbekende bestemming vertrokken. Opgenomen zijn een moeder met kind uit Sierra Leone, een moeder met twee kinderen uit Madagaskar en twee alleenstaande vrouwen uit Iran. Een oud-bewoonster van Huize Agnes kreeg uiteindelijk haar verblijfsvergunning.

Waardering en erkenning
Caroline van der Riet is sinds de oprichting in 2004 penningmeester van Huize Agnes. Ze was een van de drie genomineerden voor de Utrecht Doet Vrijwilligers Trofee 2018. Die is begin december uitgereikt in Central Studios. De trofee ging naar iemand anders, maar voor Caroline was de nominatie al een grote eer. “Er waren meer dan vijftig aanmeldingen!"

Al onze nieuwsbrieven vind u op de Nieuwsbrievenpagina>>

Tags: nieuwsbrief
Datum: 23-01-2019