Een topdag in de Efteling

Dankzij een inzamelingsactie van Stichting Babylon konden de vrouwen en kinderen van Huize Agnes op maandag 24 augustus een compleet verzorgd dagje naar de Efteling.

 

Volgende week is de zomervakantie weer ten einde en gaan ook de kinderen van Huize Agnes terug naar school. De standaardvraag die op die eerste schooldag gesteld wordt, is natuurlijk ‘En, wat heb jij deze vakantie gedaan?’. Logisch, maar voor sommige kinderen ook een pijnlijke vraag. Wat niet ieder gezin heeft geld om op vakantie te gaan en door de corona gingen deze zomer veel gratis activiteiten niet door.  

Toen we dit bespraken met Emine Koca en Ceren Sevinc van Stichting Babylon bespraken, kwamen zij met een geweldige oplossing: ze zetten een Facebookactie op touw en zamelden zo geld in om met alle vrouwen en kinderen een dagje naar de Efteling te gaan. Compleet met touringcar en lunchpakketjes, wat een luxe!

Gisteren was het dan zo ver. Het was een geweldige dag. De vrouwen en kinderen hebben ontzettend genoten, er was tijd genoeg om in alle attracties te gaan waar ze in wilden (zelfs de meest spannende achtbanen werden uitgeprobeerd!), het weer zat mee en het was heel relaxed om na zo’n enerverende dag lekker in de bus uit te kunnen rusten. 

 

Bij deze willen we Stichting Babylon en alle donateurs ontzettend bedanken. Jullie hebben ervoor gezorgd dat de vrouwen en kinderen een topdag hadden waar ze nog heel lang over kunnen napraten!

 

Datum: 25-08-2020